DGA Desk

Als ondernemer bent u altijd druk. Dan schiet de vraag of de gekozen rechtsvorm nog wel de juiste is er dikwijls bij in. Met het oog op een toekomstige bedrijfsopvolging zouden de gemaakte afspraken nog eens goed moeten worden bekeken. Wij kunnen u daarbij helpen.

Voor u als directeur groot-aandeelhouder (DGA) hebben wij brede aandacht voor de verschillende (rechts-)gebieden waarmee u in aanraking kunt komen. U kunt hierbij denken aan onze DGA-scan, estate planning bij leven en bij overlijden, het oprichten van een stichting-administratiekantoor, aandelenoverdracht en bedrijfsopvolging.

Een persoonlijke benadering heeft onze voorkeur. Wij willen uw visie, waar u voor staat, leren kennen, wat u al eerder heeft meegemaakt en wat uw wensen zijn. Door u persoonlijk te leren kennen, kunnen wij u een passend juridisch advies geven. U krijgt bij ons een vast aanspreekpunt, aan wie u al uw vragen kunt stellen. Deze (kandidaat-)notaris is gespecialiseerd in één van de notariële rechtsgebieden en maakt daarnaast gebruik van de expertise van onze andere specialisten.

U kunt bij ons een DGA-scan laten uitvoeren. Daarbij geven wij tevens aan wat u kunt doen met de daarbij behorende kosten. De DGA-scan is op zich een uitgebreid advies, waarvoor wij kosten in rekening brengen. Hierover kunnen wij met u financiële afspraken maken, waarvan de uitkomst mede zou kunnen afhangen of u bepaalde zaken wilt laten aanpassen of regelen.

Als u hierover van gedachten wilt wisselen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.